Köp Samsung Galaxy S22 med abonnemang nu

Är du sugen på att köpa den nya Samsung Galaxy S22 med abonnemang? Efter månader av rykten, läckor och gissningslekar har äntligen denna nya mobiltelefon från Samsung letat sig ut på marknaden! Men är detta ett verkligt flaggskepp eller hur ligger det egentligen till med den saken? Läs vidare så får du svaret!

Om Samsungs nya mobiltelefon Galaxy S22

Det viktigaste att ta reda på när du funderar på att köpa en Samsung Galaxy S22 med abonnemang är hur bra den är. Vi kan redan nu avslöja att detta är ett bra val. Denna nya mobil från Samsung påminner i mångt och mycket om Samsung Galaxy S22 Plus när det kommer till prestandan. Men även om de bägge lurarna liknar varandra prestandamässigt finns det även vissa skillnader.

Mobilen är 146 x 70,6 x 7,6 mm i storlek och väger 168 g. Galaxy S22 Plus är både lite större och aningen tyngre än Samsung Galaxy S22. Sedan finns det även en ultramodell som är än större och tyngre men den behöver vi inte gå in på här.

Den främsta anledningen till att du bör köpa en Samsung Galaxy S22 med abonnemang (eller utan) är kamerasystemet. När det kommer till mobilkameror har denna modell en bred sensor på 50 megapixlar samt en ultrabred på 12 megapixlar och ytterligare en sensor på 10 megapixlar. Detta innebär att du får tre kameror i en och samma mobiltelefon!

Därför är en Samsung Galaxy S22 med abonnemang ett bra val

Så bör man köpa denna mobiltelefon med eller utan abonnemang, undrar du säkert? Svaret beror förstås lite på vem du är och hur dina personliga förutsättningar och preferenser ser ut. Men för de allra flesta konsumenter är det bättre att köpa mobilen med ett abonnemang. Genom att göra detta slipper du nämligen pynta upp för mobiltelefonen separat. Du kan istället sprida ut inköpskostnaden på upp till 24 månader.

Faktum är att det finns flera olika mobiloperatörer som låter dig köpa denna smartphone med abonnemang. Några exempel på dessa är:

  • Halebop
  • Comviq
  • Telenor
  • Tele2
  • Telia
  • Tre.

 

Publicerat i Ny